Reklamtryck

T&S Reklam erbjuder allt du kan tänkas behöva gällande diverse tryck på produkter avsedda för att göra reklam. De ordnar med reklam på alltifrån muggar och pennor till isskrapor och kylväskor. Vad det än är för produkter just ditt företag, organisation, företag, kommun eller skola vill ha så kan de ordna det åt dig!

T&S Reklam
Inom tryck- och profilreklambranschen finns det många företag att välja bland. Med T&S Reklam som samarbetspartner underlättas sökandet efter det rätta företaget att ta hand om dina önskningar då detta företag har varit i branschen i mer än 40 år, vilket innebär att T&S Reklam företag är ett lämpligt och tryggt val för att få bra produkter. De arbetar med kunder i hela Skandinavien, vilket även det är ett plus när det kommer till erfarenhet och professionalitet.

Vad man som kund kan förvänta sig
Oavsett om man väljer att beställa tryck på godispåsar, väskor, miniräknare, plädar eller strandbollar är resultatet detsamma; hög kvalitet till låga priser. Detta är svårt att slå då vi alla önskar högkvalitativa produkter oavsett om det är reklamattiraljer eller nytt tak på huset. T&S Reklam levererar just detta och de nöjda kunderna spridda i hela Skandinavien är många och tacksamma.

Val
T&S erbjuder kunderna att välja mellan tre olika produktetiketter; Budget, Milj och Populär. Man kan beställa produkter utifrån någon av dessa tre, och då utbudet är stort kan man nästan till 100 % räkna med att man kommer att finna det man söker för just ens egna behov. Det går naturligtvis att beställa olika produkter utifrån alla tre etiketterna. Man kanske vill ha både t-shirt och byxor exempelvis. Då kan man köpa t-shirt från budget-etiketten och byxor från miljö-etiketten.

Populära val
T&S Reklams storsäljande produkt är Beatrice Mugg Stengods, vilken kostar cirka 16 kronor. Den är både snygg och stabil och har en blank yta vilket fungerar perfekt som bakgrund för den logga man själv väljer att ha på muggen. Vidare är deras hoodies, skjortor, gåvokort och t-shirts i bättre kvalitet populära val bland deras kunder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *